Gastenboek

Schrijf in het gastenboek | Bekijk het gastenboek
Nick ten Wolde
Een prachtige website en een goed sinterklaas team. Ga zo door jongens!
10/21/14

Mirjam
He de site is mooi geworden... Het gaat helemaal goed komen... Gezellig..
10/22/14

Danny de Jongh
Sinterklaas Drenthe, professioneel en servicegericht. Ervaring en kennis zorgen voor een waar feest! Niet voor niets ontvangen wij graag de sint op bezoek, via sinterklaas Drenthe
10/25/14

Demitry
Mooie site!
10/31/14

Sophia Roulaux
Altijd een groot feest als jullie zijn geweest super echt dus totaal geen twijfels bij de kids prachtige kleding erg professioneel in mijn beleving het kan niet beter!!! Bedankt voor het gezellige bezoekje tot volgend jaar
11/24/14

Claudia Berkenpies
Hoe geweldig was dat... stond er zomaar Sinterklaas met 2 zwarte pieten voor de deur. Dat was pas een geweldige verassing voor haar..op haar verjaardag! ! 4 jaar en dan staan ze voor jouw deur... Bedankt Sinterklaas u bent een echte kindervriend. . De zwarte pieten waren ook erg gezellig... Namens Leona, Rene en Claudia. .. Dank u Sinterklaasje. ..en zijn zwarte pieten..ook bedankt voor de grote verassing. .
11/24/14

Stork
Het was net als andere jaren weer gezellig. Sinterklaas neemt alle tijd voor de kinderen en doet het Super! De pieten zijn wat rustig maar de kinderen zijn druk genoeg en zoeken soms zelf contact met de pieten. Dit is ook wel grappig.
11/26/14

natasja
Sinterklaas en zijn pieten hebben ons ook een bezoekje gebracht. Het was super. De kinderen vonden het ook mooi. Het is heel gemoederlijk en goed geregeld. Top gedaan sinterklaas en uw pieten. Tot volgend jaar!!!
12/4/14

René
Voor het tweede jaar achtereen hebben de Sint en Pietermannen een bezoek gebracht in ons restaurant. Een ook dit jaar was het weer een geweldig bezoek. Mooie pieten en een geweldige Sint … Tot volgend jaar !!! Yankee Doodle Assen
12/6/14

Kindcentrum Sprankel
Sinterklaas heeft samen met zijn Pieten afgelopen woensdag ons Kindcentrum in Paterswolde bezocht. Het was een ontzettend leuk en gezellig bezoek. Heel veel complimenten gekregen van de ouders die erbij aanwezig waren. Volgend jaar zeer zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt voor de leuke middag.
12/3/15

henriette tischler
wat hebben we weer een plezier gehad met Sinterklaas Drenthe en zijn pieten. in de huiskamers werd er gelachen gezoend ook wel eens weg gekeken . Sint laat zich niet van de wijs brengen. het was zo gezellig dat vele bewoners die hem niet gezien hebben (die dachten dat het wat kinderachtig zou zijn) ons smeken laat de Sint aub ook bij ons komen! tot volgend jaar Sint Drenthe staat garant voor een fijn vrolijk bezoek!
12/6/15