Sinterklaas boeken? Dat kan al vanaf €60,- p/30 min

boek nu

Wie zijn wij:

Sinterklaas Drenthe bestaat uit een groep mensen die het Sinterklaasfeest een warm hart toe draagt.
Wij zijn voortgevloeid uit Verhuurcentrale Assen en zijn alweer 8 jaar onder de naam Sinterklaas Drenthe bezig en in dienst als raadgever van Sinterklaas en zijn pieten.

Met meer dan 10 jaar ervaring weten wij van elk bezoek weer iets moois te maken, onze kostuums zijn altijd van zeer goede kwaliteit en elk jaar investeren wij in onze aankleding en grime om er altijd goed bij te lopen en de kwaliteit hoog te houden.
Door de jaren heen hebben wij een grote klantenkring opgebouwd, zo komen wij al jaren bij diverse bedrijven zoals : Stork Hoogeveen , Winel Assen, Emmtec Emmen en nog vele andere bedrijven. Ook verenigingen en kinderdagverblijven zoals Kids First, Hocus Pocus weten ons te vinden

In 2018 waren wij ook te gast bij het Groot Sinterklaas Circus in Emmen bij Circus Renz Internatiional, daar hebben we samen met alle artiesten 6 voorstellingen gegeven!
Ook komen wij al jaren bij de ouderen onder ons in de verzorgingshuizen, dit doen wij met veel plezier, want niemand is te oud om Sinterklaas te vieren!

Wij bezoeken iedereen in de Provincie Drenthe en dat doen we vanaf onze thuisbasis Assen.

Wij wensen ook dit jaar iedereen weer een geweldig Sinterklaasfeest en dat het een feest voor iedereen mag zijn!

Sinterklaas heeft ook een hofleverancier voor al het lekkers en dat is Banketbakkerij Gosselaar uit Assen! Elk jaar gaat Sinterklaas met de banketbakker mee om alle lekkers te bezorgen, dit gebeurd meestal tussen 1 en 5 december, dus het kan dan zomaar zijn dat Sint samen met Martijn Gosselaar bij u aan de deur staat om u bestelling af te leveren!

Sinterklaas heeft natuurlijk ook zijn eigen kapper die er voor zorgt dat zijn haarwerk er altijd tip top uitziet. Deze kapper” Dylan Hinte van de Sinterklaas Kapper “ verzorgt de Sint al jaren en de beste kapper die we op dit gebied hebben!

Voor alle sinterklaas fans die op de hoogte willen worden gehouden. Met landelijk sinterklaas nieuws, kunnen jullie terecht bij: sinterklaasfan.nl