Over ons

Sinterklaas Drenthe bestaat uit een grote groep mensen die het Sinterklaasfeest een warm hart toedragen.

Nico Leunge en Justin Nijstad zijn het spil achter Sinterklaas Drenthe en zetten zich vele maanden in om het allemaal in goede banen te leiden .

Natuurlijk bestaat Sinterklaas Drenthe niet zonder de vele vrijwilligers die in de huid van zwarte piet kruipen en die helpen met allerlei andere dingen zoals het vermaken en repareren van kostuums tot aan de inkoop van het strooigoed .

Bij Sinterklaas Drenthe lopen we dan ook altijd keurig en verzorgd erbij in op maat gemaakte kostuums en haarwerken , de grime wordt ook uiterst zorgvuldig gedaan zodat er bij de kinderen geen twijfel mogelijk is , ook volgen wij de verhaallijnen van de scholen en het Sinterklaasjournaal en zijn wij lid van een professioneel forum waar wij alles te weten komen over de nieuwste feiten en films en alles wat we maar moeten weten.

De bezoeken die wij doen zijn heel uiteenlopend , zo doen wij aan huisbezoeken ,scholen, bedrijfsfeesten en het bezoeken van instellingen en nog veel meer en allemaal naar wens van de klant en altijd met een sinterklaasgedachte .

Vele grote bedrijven en (buurt)verenigingen mogen wij tot onze klantenkring rekenen , zo is Sinterklaas Drenthe ook het gezicht bij Banket Bakkerij Gosselaar in assen en komen wij o.a. bij :

Stork

Winel Assen

Defensie (JWF Kazerne)

Yankee Doodle

Ministerie in Haren

en nog veel meer !

Wij komen in geheel Drenthe en een gedeelte Groningen en zijn zeer flexibel en luisteren naar de wensen van de klant !

1392536_791081114241664_2893573_n